Brokers vergelijken

Brokers vergelijken is absoluut de moeite waard. Online brokers verschillen namelijk erg van elkaar. Hieronder vind je een top drie van onze favorieten. Uiteraard voorzien van alle voor- en nadelen.

1. Plus500

Belangrijkste kenmerken
Plus500 heeft geen telefonische klantenservice. Via email zijn medewerkers daarentegen 24/7 bereikbaar, die doorgaans binnen 30 minuten antwoorden. Het platform is Nederlandstalig en erg eenvoudig te begrijpen. Tegelijkertijd beschikt het over uitgebreide tools, bijvoorbeeld om risico’s te beperken. Bovendien kun je handelen in Nederlandse aandelen. Beschikt over een goed werkende app, zodat je ook onderweg kunt beleggen.

Meer informatieDemo-account openen

2. eToro

Belangrijkste kenmerken
eToro biedt de mogelijkheid om andere beleggers te volgen en hun transacties te kopiëren. Dat maakt het vooral interessant voor mensen die zelf geen zin hebben om actief te beleggen. Helaas is het aanbod van beleggingsproducten zeer beperkt (het bevat bijvoorbeeld geen Nederlandse aandelen) en beschikt het platform niet over uitgebreide tools. De klantenservice is uitsluitend op werkdagen beschikbaar via email.

Meer informatieDemo-account openen

3. Markets

Belangrijkste kenmeren
Markets is waarschijnlijk vooral interessant voor de meer ervaren belegger. De mogelijkheden in het platform zijn uitgebreid, maar vrij ingewikkeld en niet altijd even gebruiksvriendelijk. Het aanbod van beleggingsproducten is prima. Het is mogelijk om in een selectie van Nederlandse aandelen te handelen. Een Nederlandstalige klantenservice is op werkdagen telefonisch en per email bereikbaar.

Meer informatieDemo-account openen

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw kapitaal is mogelijk in gevaar. Meer informatie over de totstandkoming van deze vergelijking vindt u hier.