Totstandkoming vergelijking

Wij zijn graag transparant over de wijze waarop de vergelijking van brokers tot stand komt. Conform de regels van de Autoriteit Financiële Markten, leggen wij dat op deze pagina uit.

Wat kunt u van onze vergelijking verwachten?
Op basis van onze persoonlijke ervaring met diverse online brokers, maken wij een vergelijking. Uiteindelijk beslist u zelf welke broker het beste bij u past. Wij geven u dus geen persoonlijk advies. Wij verwijzen slechts naar de website van de vergeleken brokers en bemiddelen niet bij het openen van een rekening.

Hoe komt de vergelijking tot stand?
De vergelijking vindt plaats op basis van onze persoonlijke ervaring. Daarbij letten wij op de volgende aspecten: gebruiksvriendelijkheid van de website en software, het aanbod van beleggingsproducten en de bereikbaarheid van de klantenservice.

Hoe volledig is de vergelijking?
Onze vergelijking bestaat uit een beperkte selectie van het aanbod (online) brokers. Wij hebben de vergeleken brokers getest en hebben daar positieve ervaringen mee. Deze brokers worden gereguleerd door een Europese financiële toezichthoudende organisatie.

Hoe verdienen wij met de vergelijking?
Wanneer u zich via onze website aanmeldt bij een van de vergeleken brokers, een minimumbedrag stort en daarmee een minimum aantal transacties verricht, ontvangen wij een eenmalige vergoeding. Onze vergelijking is nadrukkelijk niet gebaseerd op de hoogte van deze vergoeding: die is bij alle vergeleken brokers nagenoeg gelijk.

Heeft u meer vragen over de vergelijking? Neem dan gerust contact met ons op.

Leo Aaldenberg
Laatste berichten van Leo Aaldenberg (alles zien)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    *