Disclaimer

Deze website gebruikt cookies om goed te kunnen functioneren. Meer daarover lees je in ons cookie-statement of op deze pagina.

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg door ons samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat deze onvolledig of onjuist is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade die geleden wordt door het gebruik van informatie op deze website. Wij bemiddelen niet in financiële producten en geven geen beleggingsadvies. We wijzen u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw handelingen op de beurs.

Beleggen brengt altijd risico’s met zich mee. Beleg daarom nooit met geld dat u niet kunt missen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleggen in CFD’s brengt meer risico’s met zich mee en is bedoeld voor ervaren beleggers. Bij sommige brokers kunt u meer verliezen dan uw initiële inleg.

Verwijzingen en hyperlinks naar externe websites zijn louter bedoeld ter informatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade opgelopen door het gebruik van deze sites. Hoewel de informatie over externe websites met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan het voorkomen dat deze onvolledig of niet (meer) juist is.

Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op.

Leo Aaldenberg
Laatste berichten van Leo Aaldenberg (alles zien)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    *